Presentació

Benvinguts al blog de la biblioteca de l'escola Pau Romeva del barri de les Corts a Barcelona. Aquest curs 2018-2019 posem en marxa el blog fent noves actualitzacions i dinamitzant-lo amb la publicació de diferents entrades.


Els objectius específics que ens formulem amb aquesta nova plataforma digital, són els següents:  • Acostar la biblioteca als usuaris.
  • Fer arribar recomanacions de lectura.
  • Publicar novetats literàries
  • Fer difusió de les activitats que es duen a terme a la biblioteca i a l'escola.
  • Incorporar activitats relacionades amb el treball curricular del centre.

Aquest recurs digital va adreçat a tots els alumnes de l'escola, des d'infantil fins a primària, passant també per professorat, familiars i personal no docent.  Gràcies al seu funcionament ens permetrà donar a conèixer a tota la comunitat educativa els seus recursos, la difusió de les novetats literàries, les diferents activitats que es desenvoluparan al llarg del curs i altres propostes.

El blog està organitzat en diferents pàgines estàtiques, en aquestes trobareu informació des de l'horari, les normes, una galeria fotogràfica i fins i tot, trobareu informació diversa adreçada a les famílies i al professorat. 

També, al lateral hi trobareu un recull de recursos interessants en els que hi podreu accedir. No oblideu que mensualment es farà difusió de les últimes novetats literàries que hi hauran a la nostra biblioteca. 

Entreu, tafanegeu i exploreu tots els recursos! Feu d'aquest blog un espai d'intercanvis d'opinions i reflexions entre tots nosaltres.